Hosszasan kínozhatta kiskutyáit egy abádszalóki férfi

Megosztás

Borzalmas állatkínzásról számoltak be abádszalóki helyiek és állatvédők. Egy férfi rettenetes módon, hosszasan, tompa tárggyal és szúróeszközzel kínozhatta kutyáit. A városban hatalmas felháborodást keltett az ügy, a kutyusok orvoshoz kerültek és hamarosan nyomozás indul.

A napokban több internetes poszt, állatvédők és abádszalókiak által közzétett információk jelentek meg egy lakosról, aki bántalmazta, kínozta a kiskutyáit. A közösségi médiában F. Imreként nevezték meg az elkövetőt. Profilja szerint Karcagon született, jelenleg erőgépvezetőként dolgozik Kisgyócson.

Egy abádszalóki civil állatvédőtől, Nagy Franciskától megtudtuk, hogy az egyik kutyus lábszárcsontja olyan csúnyán eltört, hogy összecsúsznak a csontjai. Franciska menhelyi, tragikus sorsú kutyákkal foglalkozik, telefonhívásunk idején is ezzel az esettel foglalkozott.

Kegyetlen állatkínzás – megcsonkították az állatot

Jelenleg ideiglenes befogadókat keresnek az egyik kutyának, aki már jobb állapotban van.

Az állatvédő holnap fog bejelentést tenni a rendőrségen, elmondása szerint tanúk és bizonyítékok vannak a férfi bűnösségére. Franciska arról tájékoztatta a Szol24-et, az országos média szintén érdeklődött a téma iránt, tehát kicsi az esélye, hogy az állatkínzó férfi megússza a tettét.

SOS Átvevő szervezetet keresünk!!!!! Az abádszalóki megkínzott kutyák , jelenleg biztonságban vannak! A nőstény kutya állapota súlyos! Holnap már… | By Franci mentettkéi Oldala | Facebook

SOS Átvevő szervezetet keresünk!!!!! Az abádszalóki megkínzott kutyák , jelenleg biztonságban vannak! A nőstény kutya állapota súlyos! Holnap már…

Elmondása szerint a kutyákat tompa tárggyal bántalmazhatták, leginkább a bordáikat, fejüket érte ütés, az egyik állatnak a bántalmazás hatására bevérzett a füle. Kaptak fájdalomcsillapítót és bódították őket, de ennek ellenére is iszonyatos fájdalommal jár az orvosi beavatkozás.

„Remélem,hogy a börtönben megkapod a méltó büntetést, ami jár!”

„Hogy tudtál ilyet tenni?? Hogy?? Mi van a szíved helyén? Miért?? Minek tartasz kutyát, ha nincs türelmed hozzá?”

„Te vagy az az állatbántalmazó akivel tele van az internet? Miért bántod az állatokat?? Ne velük boxolj ők nem ütnek vissza …..gyereked büszke rád hogy ilyen apja van?!”

A férfi közösségi oldalát ellepték az ilyen és ehhez hasonló hozzászólások. Egy biztos, a következmények nem maradhatnak el.

Képek: Franci mentettkéi Oldala Facebook oldal

Kapcsolódó cikkek